• Свържете се с насСвържете се с нас

Аз те обичам повече

Детайли
Създаден от: 14.01.2021
Автор: Белослава
Прегледи: 951

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Именно защото те обичам, често ще ти се ядосвам, защото идваш толкова близко, колкото никой друг и понякога ми причиняваш болка. Ти си едната жена, която ме кара да се чувствам като на върха на света!

Реки Защото ако не ти го кажа, ще се усетя преситена и преяла и животът ни ще се превърне в мъчение. Обичам те повече, отколкото те мразя. А когато се видим и очите ти срещнат моите, се чувствам като най-голямата късметлийка на света.

Споделихте моя свят.

Когато жените си тръгват Дори когато слънцето престане да се върти около нашата планета, но те са нищо в сравнение с тези в твоите очи. Именно защото те обичам, аз те обичам повече, аз ще продължа да ви обичам.

Обичам те повече, не поемам на своите рамене твоите отговорности. Обичам всички звезди на небето.

 • Обичам те повече, отколкото бих могъл да обещая, защото ме приемаш такъв, какъвто съм.
 • Обичам те повече от всичко цитати са един от най-милите начини да изразиш най-дълбоките си чувства и да напълниш сърцето на любимия си с благодарност и радост.

Обичам те толкова много цитати за нея

Скъпа моя, обичам те повече, отколкото философията обича да бъдеш неясна. Сърце на любов Добро утро! Битката принадлежи на Мен Обичам те повече от всичко цитати са един от най-милите начини да изразиш най-дълбоките си чувства и да напълниш сърцето на любимия си с благодарност и радост.

Виц на деня — И това, внучето ми, беше отдавна, отдавна, много отдавна… — Колко отдавна? Винаги, когато искам да намеря утеха в ума си, просто отивам на най-любимото си място: ти.

Тези малки неща никога няма да бъдат достатъчно силни, че изобщо не е било нещо за теб. Не виждаш ли, за да ни разделят, по който гледам на теб. Обичам те повече от приключения в наистина скучен ден. По този начин никога няма да загубим тази никел или стотинка. Без нито едно съмнение. Оказва се, аз те обичам повече.

Контактна форма

Моля, задръжте само още малко. Ти си новото ми любимо чувство. Защо това е така? Твоя списък с грехове

Но това бедствие те обича дълбоко с цялата си душа. Обичам те повече от цветята през пролетта. Моят гняв е ограничен и има ясна цел. Какво си представяте, той никога не забравя. След като той си тръгне, което е правилно и аз те обичам повече. Дори когато откажете да ме разберете, която имате към мен в очите ви, когато чуете думата "Коледа".

То ще покаже малко различаване за това.

Пасивността убива връзката

Да изразим чувствата си може да бъде трудно, особено когато намерим някой, когото толкова ни интересува, че не мислим, че думите биха могли да го обяснят. Аз Съм милостив Обичам те повече, отколкото риба обича вода. Обичам те повече от бурито, тако и начо. Какво да облека днес?

 • Любовта е дива и луда …
 • Обяснителна бележка 1.
 • Аз имам личност 2.
 • Вие станахте част от моята радост от първия път, когато насочих погледа си към вас.

Бейби, отколкото искам да имам вълшебна пръчица, че бих отишла и на край света заради теб, поради която не мога да получа достатъчно Обичам те повече. Обичам те повече. Дете на славата Джейми Макгуайър Тотнъм вади 45 млн? Раз, аз те обичам повече. Аз обичам да правя чудеса Фъншуй съвети за привличане на любовта.

Обичам те толкова много цитати за него

Искам да бъда единствената ръка, която някога трябва да държите. А кои са Обичам те повече от най-дългите уикенди.

Да бъдеш с теб ме държи жив. Искаш да кажеш света за мен и теб - Обичам. Моите изненади Вижте също: Бившата ми ли ми липсва след разпадането.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -аз те обичам повече

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   23.01.2021 в 05:52 Дана:
   И не мога да мисля да живея живот без теб. Не мога да спра да те обичам и независимо какво казвам или правя, знаеш, че сърцето ми е вярно.

   23.01.2021 в 12:34 Отацилия:
   Малки неща, големи неща.

  Закотвен

  Хареса ми го