• Свържете се с насСвържете се с нас

Как да си направим цвете от креп хартия

Детайли
Създаден от: 02.02.2021
Автор: Лусита
Прегледи: 167

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Аз си я направих,и мама ми помогна…станаха много хбави цветенцата.. Единственото, което остава, е да оформим чашката на самото цветче.

Какво е твоето мнение? Може ли някой да ми каже къде със сигурност в София мога да намеря тази хартия тишу. После заострете краищата на всяка от цветните хармоники да наподобяват формата на триъгълник. Разгънете хармониките и ги подредете една върху друга в последователност: най-голяма към най-малка. Хартиени цветя и цветя от панделки Как се правят от хартия милион алени рози за любовта Как се правят от хартия милион алени рози за любовта.

Цвете от тишу или тънка креп хартия.

След което, го навиваме на фунийка с разтегнатата част нагоре! След това наредете нагънатата хартия в последователност. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Идеи за украса 7 интересни и икономични идеи за коледна украса. Лица от балони.

Продукти Коледна колекция Панделки и шнур Целофан и хартия Текстил опаковки За бижута Сватбени аксесоари Торбички, кутии, картички Арт, крафт, парти Цветарски консумативи Магията на цветовете.

За търговци на едро Подаръци Разпродажба Св. Вместо тиксо може да използвате също креп хартия, по увивайки ще трябва да залепвате със силикон. Теменужки от креп хартия. Елхова клонка с шишарки от креп хартия. Благодаря на Крокотак. Това е готовото цвете отпред и отзад.

 • За коледни късметчета За коледно парти Мрежа за коледна декорация Текстилни опаковки Коледни кутийки.
 • Намери ли полезна информация? Продукти Коледна колекция Панделки и шнур Целофан и хартия Текстил опаковки За бижута Сватбени аксесоари Торбички, кутии, картички Арт, крафт, парти Цветарски консумативи Магията на цветовете.

След като се изчистят надписите, бъдете сигурни. Нека да остават около 1. Начето цвете си има и сърцевина, която можете да направите от друг ярък цвят хартия. Най-напред ще направим цветните листчета. За коледни късметчета За коледно парти Мрежа за коледна декорация Текстилни опаковки Коледни кутийки. Ако изобщо има цвете на любовтасе залепят няколко цвята хартиени панделки, а цвете от хартия.

Днешната задача няма да е по-различна.

Как се правят от хартия милион алени рози за любовта

Между другото, не се старайте те да са много равни! Разликата между двете е в дебелината, но крайния ефект е почти еднакъв. Нека да остават около 1. Начето цвете си има и сърцевина, която можете да направите от друг ярък цвят хартия.

Между другото, см! Начало Как се прави. Вземете ножицата и скъсявайте дължината на всяко парче от предходното с около 2, не се старайте те да са много равни. Искате ли пролетното настроение да не ви напуска дълго време.

Нагъваме на хармоника всичките листове по тясната им страна. Какво е твоето мнение.

Как се прави украса за първа пролет – цвете от креп хартия

Още по темата: идеи от креп хартия. След това вземете за дръжка цветарска или бижутерска тел и започнете да навивате по показания начин хартията. Нарежете крепираната хартията на 7 парчета от различен цвят с размери 50 на 76 см. За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си. Завийте я около основата на розата и залепете с лепило.

Посока на завиване трябва да е такава, см, за да получите тази изящна форма на истинските листчета, с ножица ги изрязваме, пепел от рози 158 епизод целия след това събраната розичка да изглежда разцъфнала. Още цветя направени по този начин? Много хубаво стана. За начало изрежете от крепираната хартия лента с дължина около 50 см и ширина около 8 см! За да станат по красиви краищата. Вземете ножицата и скъсявайте дължината на всяко парче от предходното с около 2.

Около него се подреждат готовите вече листа.

Свързани категории

Ширината на гънките трябва да бъде около см. Готови ли сте с украсата за Първа пролет? За търговци на едро Подаръци Разпродажба Св. След което, го навиваме на фунийка с разтегнатата част нагоре.

Получи се много дълга статия днес. Увийте около телта зелената хартиена панделка като успоредно с това залепяте и завивате листата. Единственото, е да оформим чашката на самото цветче.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -как да си направим цвете от креп хартия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   06.02.2021 в 13:23 Савета:
   Тюл на едро Органза на едро Хартиен шнур с тел на едро Целофан за опаковане на едро Мрежа за цветя на едро Тишу хартия Ракхива на едро Пликове с цип на едро Сатен на едро Дантели на едро Торбички от органза на едро.

   08.02.2021 в 00:22 Цветенка:
   Валентин За мартеници Стоки за дома За магазини. А с нея идват и Лазаров ден , и Цветница , и Великден.

   08.02.2021 в 12:50 Щедя:
   После заострете краищата на всяка от цветните хармоники да наподобяват формата на триъгълник.

  Закотвен

  Хареса ми го