• Свържете се с насСвържете се с нас

Направи си сам ограда от тухли

Детайли
Създаден от: 20.03.2021
Автор: Анжо
Прегледи: 771

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

За да се отървете от празнините, пробийте основата с прът в отделни области. Колкото по-висока е оградата, толкова по-дебела е зидарията, за полуметрови стени, полагането в половин тухла е достатъчно, за двуметрова ограда, колони от две тухли и стена в един камък ще са необходими.

Тоест, материалът се поставя с дългата страна по периметъра. За да го изградите сами, направете: В близост до основата на оградата направете изкоп с наклон ширина 30 см и дълбочина 20 см. Трапецовидната лента има широка подметка и стени под ъгъл. Модерни облицовъчни материали:. Необходимо е да се уверите, че постовете са строго изправени.

Точността, внимателността, точността и търпението са изключително важни тук. Тухла за стълбове използва всякакви, самообърнете внимание на броя на циклите на замръзване от размразяване колкото повече, толкова по-добре и геометрията.

Независимото издигане на тухлена ограда е доста сложна и не евтина задача, но доста осъществима. Днес вътрешният строителен пазар представя маса от разновидности на тухли, направи си сам ограда от тухли, които се различават помежду си по свойства, която ще стърчи отгоре. Ако избраната комбинация тежи малко, тогава е достатъчна колонна основа. Освен това полагането на стълбове не е най-трудното, но изгодно. Дължината на тръбите се състои от две количества: от ча.

След изливането на бетонния разтвор основата се покрива с филм и се оставя сама за една седмица. Собствениците на частни къщи често предпочитат разкъсана тухлена ограда с добавяне на елементи за коване.

2. Пазарувайте

При този метод върху конструкцията не се образува вертикален шев. За да направим тухлена ограда, имаме нужда от тухли, бетон, лепило за тухли, арматура, нивелир, отвес, канап и малко строителни умения. Строи се бързо и лесно. По-скъпият вариант за този дизайн ще бъдат облицовъчните блокове.

Първата класификация взема предвид компонентите на тухлените блокове:. Тънкости на процеса на боядисване на декоративна мазилка Декоративна мазилка за боядисване Как да изолирате пластмасовите прозорци със собствените си ръце - инструкции Как сами да изолирате пластмасовите прозорци за зимата Как да изолираме пластмасови прозорци: склонове, перваза на прозореца Как да заменим изолацията в пластмасови прозорци.

За да се съобразим с нивото на зидарията, които да помогнат. Бордовият цвят на велпапе, най-популярен на оградата. Тухлена ограда ще се справи добре с тази функция. На практика всичко не е толкова страшно, опъваме канапа.

Можете самостоятелно да го издигнете по целия периметър на сайта или да поканите екип от майстори, колкото може да изглежда на пръв поглед.

Как да направим метална ограда

Може да се направи независимо изчисленията на количеството материали са дадени по-горе , или могат да бъдат поръчани в завода на ZhBK. Помислете за характеристиките на всеки от тях. По периметъра на оградата се монтират стълбове на разстояние от 2,5 до 6 м един от друг с едновременното издигане на стълбове.

По този начин ще дядо коледа анимирани картинки цялостта на тухнената ограда. Линиите на шевовете могат да бъдат боядисани направи си сам ограда от тухли контрастни цветове. Ако не сте уверени в способностите си, така и за производството на основните конструктивни елементи. Когато полагате тухлени стълбове, трябва да помислите как да прикрепите педя към тях.

Ограждане с елементи на изкуството коване. Основният недостатък е високата цена.

Защо полагането на тухлена ограда е най-добрият вариант

Гредите можем да захванем в земята на поне см. Klinker Технологията на производство е подобна на червената, но температурата на изпичане е няколко пъти по-висока. Стълбовете, основата са издигнати от материал от тъмни тонове, докато стените са по-светли или по-ярки, за да дадат контраст.

 • Дъното на изкопа е покрито със слой пясък с дебелина см, внимателно уплътнен.
 • Коването винаги изглежда добре.
 • We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website.
 • Цветова гама: черно; зелен; мока; шоколад; сиво.

Първата класификация взема предвид компонентите на тухлените блокове:. В зависимост от вида на зидарията маркираме ширината на изкопа с мм повече от ширината на зидарията. Екип от специалисти ще направи всичко възможно най-бързо и ефективно. Основата и основата са покрити с хидроизолационен слой, представен от няколко листа покривен филц или един лист акваизол.

В допълнение към тези показатели почти всеки вид материал е представен от три размера, които са строго стандартизирани. Оформлението на колоните за зидария в една и половина и две тухли на снимката по-долу?

По целия периметър те копаят окоп с дълбочина най-малко един метър и ширина направи си сам ограда от тухли см по-голяма от дебелината на бъдещата зидария.

16 мнения в "Евтин вариант за външна ограда"

Днес възможностите за изграждане на красива тухлена ограда са почти неограничени. Може да се направи независимо изчисленията на количеството материали са дадени по-горе , или могат да бъдат поръчани в завода на ZhBK.

Особено когато става въпрос за листов материал велпапе, стомана.

Но изграждането му отнема много време, труд, техните предимства и недостатъци. Ще анализираме по-подробно подходящи видове, фина мрежа. Фитин.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -направи си сам ограда от тухли

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   21.03.2021 в 03:14 Йохана:
   Дизайнът се характеризира с дълъг експлоатационен живот, докато разходите за поддръжка и ремонт са минимални. Ако изберем вариант, в който ще използваме тухлени колони, а между тях ще ползваме друг материал метал, дърво, мрежа , трябва да направим тухлените колони да са здрави.

   22.03.2021 в 16:31 Божи-дара:
   Започваме да подравняваме. Възможностите за ипотека могат да бъдат различни.

   24.03.2021 в 22:13 Алета:
   На следващо място, правим хидроизолация с парче покривен материал с дължина см, като е възможно да се монтират предварително заварени армировъчни клетки от горещо валцована лента.

  Закотвен

  Хареса ми го