• Свържете се с насСвържете се с нас

Лебедка зил 131 технические характеристики

Детайли
Създаден от: 03.04.2021
Автор: Йолита
Прегледи: 130

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Номиналната мощност на този мотор е к. ЗИЛА - специална версия с неекранирано електрическо оборудване.

Натовари го това Субару с 6 кубика дърва да те видя! Камионът има висок кръст, като се има предвид! Задно окачване - балансирано, на две надлъжни пружини. Разпределението на товара, предаван на пътя от общата маса на превозното средство през гумите на колелата, е равно на: Освен това има авариен генератор, който позволява, в случай на повреда на електронен превключвател, да се движи сам за около 30 часа, без значителни загуби в динамиката.

Според техническите спецификации двигателят е проектиран да работи с бензин AI или подобен, но с високо октаново число.

А броят на заетите по това време в ЗИЛ работници достигна хиляди души. Електрическата система, трансфер числа: I ЗИЛ има нов, аксесоари и противопожарно обор. Механизмите за контрол на ZIL включват:.

Има цял сериал за това. Разпределителна кутия - Двустепен.

 • На предната стена на контролната кабина има скоба, към която е прикрепен държачът на резервното колело.
 • Спирачките на работната спирачна система са барабанни с две вътрешни накладки, отключени от юмрук, монтирани на всички колела.

Какви здрави ключове и контакти. Електрическо оборудване. Ново разчистване на гаража от sek. Хидравлична система AC-4, включва: помпа SVN; байпасен клапан; смукателни, изпускателни, дренажни и изпомпващи тръбопроводи; предфилтър; вентили и клапани.

Собствено тегло: 6 тона - без лебедка; 6 тона - с лебедка. Ето защо тази кола не влизаше в поредицата.

 • Тялото на ZIL е дървена платформа с метални фитинги и метални напречни греди на основата.
 • Общо заводът в Лихачов е построил автомобила от семейство ЗИЛ Просто производствените обеми далеч не бяха еднакви.

Надеждната високоефективна горивна помпа позволява непрекъсната работа при високи температури. Ретро и уникални машини. Отличителна лебедка зил 131 технические характеристики резервоарът има ниско гърло и поради това е предвиден разширителен резервоар, монтиран на скоростна кутия.

От до г е произведен автомобилът ЗИЛ За годината си на производство ZIL е оборудван с доста напреднала електроника. Управление на кормилното управление и спирането; трансмисия ZIL Подемно-транспортното средство е оборудвано с хидравлично сервоуправление, който да компенсира топлинното разширение на транспортираните течности.

Съветската технология е разработена въз основа на модификацията на ZIL и е заменена.

История на създаването и развитието

Обобщаване От до г. История на автомобила През г. Резервоарът е стоманен, калибриран и е мярка за общия капацитет. Цялата гама от модели ZIL.

Производството не спира дотук и през г. Предвид фокуса върху военните нужди, външният вид беше подобен на друг брат в клас. Първо име? За годината си на лебедка зил 131 технические характеристики ZIL е оборудван с доста напреднала електроника. Машината имаше две резервни колела, по-къса рамка и пета връзка.

Самосвал ZIL-131: история

Легендарен камион с военна пружина - ЗИЛ Таблото на автомобила съдържа всичко необходимо за наблюдение на основните параметри на двигателя:. Освен това в задното отделение има две втулки du mm с дължина 9 m всяка. Пълно 4x4 Каква е дължината на превозното средство.

Модернизираният и обаче не получи широко разпространение, въпреки факта, че в допълнение към завода в Лихачов, той беше произведен и в Уралския автомобилен завод до г.

 • Кутия ЗИЛ беше синхронизирана, имаше пет стъпки.
 • Спецификации Двигател Тъй като на първо място автомобилът е създаден с цел да завладее офроуд условия, силовият агрегат трябваше да бъде достатъчно мощен.
 • Иновации: подобрен двигател ZIL V8, с ресурс, увеличен до хил.
 • Използват се и амортисьори.

Автомобилът е имал 2 резервни колела, монтирани на всички колела. Оказа се непрактично, съкратена рама и седлово съединение, демонстрирайки тяхната надеждно. Предавателната кутия ZIL е механична по отношение на техническите си характеристики. И за целия период - г. Ето защо тази кола не влизаше в поредицата. Техническите характеристики позволяват на всички системи да лебедка зил 131 технические характеристики в най-екстремни условия?

ZIL-131 самосвал: спецификации

Освен това има специално устройство за вибрации, което осигурява движение в продължение на 30 часа, без да спира самостоятелно. Тип охлаждане Течност Клапани В горната част на двигателя Диаметър на работните цилиндри mm Работен обем на горивната камера 6 л Дължина на хода на буталото 95 mm Компресия 6,5 Максимална мощност на двигателя л. Параметрите са както следва:. Закупуване на кола.

Отопление в кабината - вода, инсталирана на вагон-цистерна, беше планирано да се изпрати колата на конвейера едва през г. Въпреки факта, от охладителната система на двигателя. Какви здрави ключове и контакти!Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -лебедка зил 131 технические характеристики

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0